Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2013 / Nyhedsbrev mar. 13 / Vores liv på landsholdet
Print side

Vores liv på landsholdet (So far)

Det kræver disciplin at stå op 05:45 om morgenen i sin weekend, komme i tøjet og pakke sine ting på 5 minutter, med udsigten til en times løb over fynske pløjemarker med 25 kg sandsække på ryggen, og ingen morgen mad før turen er bragt til ende. Ikke desto mindre har det været standartkost for Adam Stahl og Lukas Rasmussen fra USG kendo, de har de sidste to år trænet på det danske Junior landshold i kendo. Udover de til tider kolde og hårde morgenløbeture, med en højtråbende træner lige i hælene, har weekenderne stået på træning fra morgen til aften, med alt lige fra teknisk forfinelse, til hård fysisk træning og kunsten at vaske en hel gymnastiksal på 3 minutter.

"Det var meget hårdt i starten men er nu blevet lettere. Træningen er blevet mere overskuelig, og vi er blevet meget bedre af den intensive træning".  Fortæller Lukas Rasmussen, der i foråret fik rang af 1. dan kendo. Han uddyber fortæller med stor indlevelse:

"Der har været store krav til os alle. Vi har også kæmpet i vores egen fritid og trænet med hinanden privat i hverdagene. Vores landsholdstræner har også haft store forventninger til vores præstationer og han har givet os utrolig meget erfaring i sporten og i filosofien bag. Jeg syndes personligt, at landsholdet har været et af de bedste forløb i mit liv indtil videre".

Hold kammeraten fra USG Adam Stahl giver ham fuldstændig ret; "kendo er mere end blot en sportsgren, det er et tankesæt, som du kan tage til dig og lære af, det handler om respekt, respekten over for dig selv, din træning og dine medmennesker, og det handler om at turde kæmpe for sine mål, og stå fast som en klippe der hensynsløst knuser alle bølger af udfordringer og bekymringer der skulle komme imod en, både i kamp ringen, men i særdeleshed også i hverdagen".

Nu er de to holdkammerater så snart klar til at stå distancen ved EM i Berlin, en begivenhed som de i de sidste to år har set frem imod med lige dele spænding og ærefrygt.

Det handler ikke bare om at tabe eller vinde, det handler om at kæmpe med hver eneste dråbe af sit hjerteblod for alt det man tror på og har kært, om ære og selvrespekt fortæller Adam, og kaster bolden videre til Lukas der på dramatisk vis runder af med ordene:

"Nu er vores tid kommet, og nu skal vi vise hvad vi dur til. Vores liv vil sikkert også være anderledes efter EM, men vi har virkelig fået en masse ud af det, og jeg er så stolt af at være en del af min nations kendo landshold."

kendo2.gif

Sidst redigeret 20-01-2020 11:06:32

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.