Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2013 / Nyhedsbrev feb. 13
Print side

Nyhedsbrev februar 2013

overskrift_4.jpg

 

 

USGs Nyhedsbrev februar 2013 

 

Foråret er på vej

Vi har netop taget hul på februar, som er vinterens sidste måned. I næste uge holder mange vinterferie og en del aktiviteter er aflyst. I denne uge får vi en lille forårsbebuder, idet træningen genoptages på nogle af de hold, som har holdt vinterpause på grund af vind og vejr.
I dette nyhedsbrev kan du læse om talspersonsmødet i februar, tilmelding til Fagenes Dyst og årets opvisning og meget mere.

For_r_.jpg


 

Du kan stadig nå at tilmelde dig

Den igangværende sæson slutter for de fleste holds vedkommende med udgangen af april.
Der er fortsat ledige pladser på mange hold, og du er velkommen til at tilmelde dig. Vær venligst opmærksom på, at du skal opfylde eventuelle krav til niveau på holdet.
Ved årsskiftet satte vi deltagergebyret ned til det halve på de fleste hold, og det er de nye priser, som er anført i skemaerne på www.usg.dk. Priserne reguleres ikke yderligere frem mod sæsonafslutningen.

Du kan tilmelde dig på www.usg.dk eller ved personligt fremmøde på USGs kontor i åbningstiden.


 Træning i gang igen

Efter januar måneds eksamensslid i Rådmandsmarken er salene igen klar, så USGs hold kan genoptage træningen i denne uge.
Holdene i mountainbike og adventure starter også efter vinterpausen her i begyndelsen af februar. 


 

Aflysninger i vinterferien

Vi har fået meddelelse om følgende aflysninger i uge 7, 11.-17. februar:

Mandag: dan01, dan05, dan13, dan26, kam06, yo01, yo02.
Tirsdag: dan06, dan24, low11, yo05.
Onsdag: low13, sv04, sv36, sv37, yo07.
Torsdag: dan20, dan21, dan28, dan 29, dan39, yo04.
Fredag: dan04, dan09, dan10.
Lørdag: Ingen ændringer.
Søndag: Ingen ændringer.
Tirsdag 19. feb: dan24, dan46, dan47, hig02.

 


 

USGs kontors åbningstider i vinterferien

I uge 7, 11.-15. februar er kontoret åbent for telefonisk betjening og personligt fremmøde kl. 12.00-14.00.

Kantinen på Nørre Allé 53 er åben kl. 08.00-15.00 i uge 7.  
 


  

Husk tilmelding til klatreture i foråret

Nu er det ved at være sidste frist, hvis du med på isklatreturen til Rjukan i Norge, som afholdes 7.-10. marts. Turen har kode uk09 og tilmeldingsfristen udløber onsdag 13. februar.

Vi minder også om klippeklatringskurset på Soffabacken i Sverige, der bliver en dejlig forårstur i Store Bededagene 26-27. april. Her er koden uk10.


Gratis holdspisning - tilmeld jer nu

Der har været meget stille på holdspisningsfronten i begyndelsen af det nye år. Der er derfor mange hold, der endnu ikke har benyttet sig af tilbuddet om gratis holdspisning i kantinen på Nørre Allé 53, 1. sal. Menuplanen for resten af hovedsæsonen finder du på USGs hjemmeside. Selv om der er ledige pladser alle dage, er det en god idé at reservere dagen for jeres spisning i god tid.

Al henvendelse vedrørende holdspisningerne skal ske til kontor@usg.dk


Talspersonsmøde 25. februar

Sæsonenes andet talspersonsmøde nærmer sig. Blandt emnerne vil være tilbageblik på indeværende hovedsæson og tanker og idéer om både den kommende sommersæson og hovedsæson.
Hvis du har emner, som du ønsker diskuteret på mødet, skal du eller dit holds talsperson, sende forslag til kontor@usg.dk, så det er os i hænde senest onsdag 20. februar.

Alle deltagere på USGs motionshold er velkomne til at deltage i mødet, som starter mandag 25. februar kl. 18.30 og afholdes i det store auditorium, Nørre Allé 53, 1. sal.


 

Sommersæsonen nærmer sig

På USGs kontor er vi så småt i gang med at planlægge sommersæsonen, der løber i perioden maj-august. De fleste hold træner i maj og juni, og enkelte fortsætter i august. Få udendørs hold har også træning i juli.

Hvis du har en idé til en aktivitet, hører vi gerne fra dig. For at kunne opfylde ønsker, kræves at vi har både trænere og faciliteter.


 

Trænere søges

USG har altid brug for nye trænere indenfor stort set alle de discipliner, vi tilbyder. Vi er naturligvis også positive overfor nye discipliner. Har du lyst til at blive træner i USG, vil vi gerne høre fra dig.
Send en mail til os på kontor@usg.dk, så sender vi et ansøgningsskema til dig.
Kender du en, som efter din opfattelse kan blive en god træner i USG, må du gerne foreslå vedkommende at sende en mail til os.
Lige nu er vi ved at afslutte indsamlingen af ansøgningerne til sommersæsonen. Hvis du er hurtig, kan du nå at komme i betragtning.

Trænere, der ønsker at undervise i næste hovedsæson, september 2013 - april 2014, skal melde sig senest 15. april.


 

USGs opvisning

Ved hovedsæsonens afslutning afholdes den årlige opvisning, der først og fremmest har deltagelse af mange af USGs dansehold. Opvisningen finder i år sted lørdag 4. maj kl. 14.00 i OM-Hallen.
Det er derfor nu, du og dine holdkammerater skal tage stilling til, om I har lyst til at være med.
Tilmeldingsfristen udløber fredag 1. marts og tilmelding skal ske til Kit Kruse, der er ansvarlig for opvisningen, på e-mail krusekit @  gmail.dk.

opvisning.gif


 

Tilmeld jer til Fagenes Dyst

Det er 18. udgave af Fagenes Dyst, foldboldturneringen for studerende, som tager sin begyndelse fredag 19. april. Turneringen spilles igen i år i Lundehusparken ved Keldsøvej/Bredelandsvej ved siden af Emdrup-Badet. Der spilles alle fredage og enkelte tirsdage eftermiddag frem til finaledagen 7. juni.

Du kan læse mere om turneringen og tilmelde et hold på www.usg.dk. Tilmeldingsfristen udløber tirsdag 5. marts.

FD.gif


 

USG ønsker fortsat hjælp med at blive mere synlig for de studerende

På talspersonsmødet i oktober blev USG opfordret til at gøre opmærksom på os selv på studiestartsmesser, Campus-dage i rusuger, karrieredage for gymnasiaster og så videre. Derfor bad vi i sidste nyhedsbrev om medlemmernes hjælp med at skaffe kontaktoplysninger. Det er der desværre kun kommet ganske få henvendelser ud af. Vi gentager derfor opfordringer til alle vores medlemmer:

Vi vil blive glade, hvis du kan hjælpe os med navne, adresser og emailadresser på relevante personer og steder. Vi ser frem til at modtage en masse gode mails på kontor@usg.dk, gerne i så god tid, så vi kan nå at komme med op til vores hovedsæsons start i september.


 

Holdskifte

Husk, at du altid kan skifte til et andet hold med ledige pladser. Der reguleres for eventuel forskel i deltagergebyret og opkræves 50 kr. i ekspeditionsgebyr.
www.usg.dk kan du også læse om reglerne for afmelding, f.eks. i forbindelse med et studieophold i provinsen eller i udlandet.  


 

Adgang til lokalerne på Nørre Allé

Hvis du træner på Institut for Idræts træningslokaler på Nørre Allé 51-57 skal du bruge et adgangskort for at komme ind til træning. Hvis du ikke har et kort, kan du få udleveret ét på USGs kontor i åbningstiden. Hvis du har et studiekort fra KU, kan du skrive nummeret ind i din profil på USGs hjemmeside, og derefter sende en mail til kontor@usg.dk med anmodning om at få kortet aktiveret.  Anfør venligst både medlemsnummer og kortnummer i mailen.


 

Sig du ka' li' os på Facebook

USG er også på Facebook. Gå ind og sig, at du synes godt om siden. Du vil så kunne følge med, når der kommer nye hold, bliver afholdt infomøder mm.

 clip_image002.jpg


 

Mobiltelefon og profil

Når USG modtager meddelelse om aflysning af et hold, der skal træne samme dag, sender vi så vidt muligt en sms til holddeltagerne med besked om aflysning. Hvis dit mobiltelefonnummer ikke er tastet ind i din profil på www.usg.dk, vil du ikke få besked om aflysningen.

Sørg i øvrigt altid for, at oplysningerne i din profil er opdaterede.


 

Nyhedsbrevet kan ikke afmeldes

Da du tilmeldte dig et hold i USG, blev du medlem af en idrætsforening. Vi opfordrer dig til at deltage i den demokratiske proces og få indflydelse på den udvikling, som kan forbedre USG både nu og i fremtiden. Det kan bl.a. ske som deltager på de(t) hold, du er tilmeldt, hvor du, dine holdkammerater og træneren sammen tager vare på træningens indhold og form, og på talspersonsmøderne.
Størstedelen af de regler, som USG administrerer efter, er besluttet enten på en generalforsamling, et talspersonsmøde, af USGs hovedbestyrelse eller af UMIs bestyrelse.
Som medlem af USG er du forpligtet til at modtage nyhedsbrevet, som udsendes 6-8 gange hver sæson.


 

Vi har modtaget en invitation til studerende på KU, som vi her videregiver............

Invitation_ishocky.jpg

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Sidst redigeret 20-01-2020 11:06:32

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.