Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2013 / Nyhedsbrev dec. 13
Print side

 

 

 

 

overskrift_4.jpgimg2.gif

 

Kære medlem

Julen nærmer sig og du er ved at være halvvejs på dit USG hold. I den forbindelse er det en god idé at holdene bruger lidt tid på lige at evaluere den første halvdel af sæsonen og taler lidt om, hvad man kan forvente af den sidste halvdel. Din træner tager sikkert selv intiativ til dette, men du er jo også selv velkommen til at tage det op.
Fra den 16. december kan du tilmelde dig et USG hold til nedsat pris, så trænger du til ekstra træning fra januar, så er det bare med at slå til. 

 glad.gif


 Tilmeld dig til halv pris - Flere pladser

Mandag den 16. december nedsættes priserne og du kan tilmelde dig til de nye priser både online og på USG kontoret.

Deltagergebyret sættes ned til 50% af den oprindelige pris på de fleste hold med virkning fra årsskiftet. Dette gælder på motionshold, som træner hele sæsonen.

På andre motionshold, som ikke træner hele sæsonen, vil deltagergebyret blive nedsat i forhold til, hvordan træningsperioden er placeret på sæsonplanen.

På de hold, der først starter i januar nedsættes prisen naturligvis ikke.

Samtidig lægger vi flere pladser på de fleste motionshold. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at der på visse hold nu er ændrede krav til deltagernes kvalifikationer i forhold til sæsonstarten. Læs mere herom under de enkelte hold under holdoversigten.

Bemærk, hvis du tilmelder dig mellem den 16. og den 20. december tæller den træningsgang, der afholdes i uge 51 med, hvis du senere vil framelde dig i inden den 3. træningsgang.


Juleferie

Juleferien starter på alle hold mandag den 23. december til og med onsdag den 1. januar.

Gulbergskolen og Vesterbro Ny Skole er lukket fra den 20. december til den 6. januar.

Bellahøj svømmebad og Vesterbro svømmehal holder ekstraordinært lukket i uge 51, 52 og 01. Det rammer sv13, sv15, sv24, sv30, sv32, sv46. sv39 fridyk og sv40 synkro.

Følgende hold, der træner på Nørre Allé eller KUA torsdag og fredag har aflyst træningen den 2. - og 3. januar: dan10, dan12, dan25,dan41, dan42 kla05, kla06, kla07, kla10, sv07, sv17 (gym04 træner selv)sv47 er aflyst til og med mandag den 13. januar. Hold øje med hjemmesiden i løbet af de næste par uger, der kan komme flere hold til.

Alle andre hold på KUA og Nørre Allé har juleferie fra den 23. december til og med onsdag den 1. januar.

USG kontoret har lukket fra den 23. december og åbner igen den 6. januar.


Generalforsamling

Mandag den 18. november var der generalforsamling i USG. Nu har vi fået en næsten helt ny bestyrelse med ny formand og nye regler for tilmelding, så gå endelig ind og læs det hele.

Du kan se dagsorden, bilag, nyvalgte medlemmer og referat her


 Køb julegaver i USGjulepakker.gif

På USGs kontor kan du finde mange gode julegaver. Vi sælger aerobicelastikker, badmintonbolde (rør m. 12 stk), flexabånd, knæbeskyttere (S-XL), sportstape, t-shirts og yogamåtter m. taske samt badehætter, næseklemmer og svømmebriller til svømmerne.
Derudover tilbyder vi Kit Kruses DVD med Kits træningsprogram mm. DVDen er nedsat til 75 kr.

kit_dvd_4.jpg

 

Se mere om USGs butik her

butik.gif

Du er naturligvis også velkommen til at tilmelde en til en aktivitet i USG og benytte det, som en julegave.... 


Campus Rådmandsmarken lukket for træning i uge 1-4

Som meddelt fra sæsonstart er der på grund af eksamen ikke træning for USGs hold i Campus Rådmandsmarken i begyndelsen af det nye år. Træningen starter igen fra tirsdag den 4. februar. dette gælder følgende hold:

Tirsdage: low06, yo07

Onsdage: yo08, yo09


Nye hold - forårs hold

Nyt release hold dan46, semesterhold i begyndersvømning  sv06 og parkour par02. Der er meditationsworkshops, klatretur, skiture og meget andet, det er bare om at komme afsted!


Ture og kurser i det nye år

Vi har nogle virkelig skønne vinterture til jer med masser af læring, sjov og ballade

 

Isklatrekursus i Rjukan, Norge – for alle - 22.-27. januar - uk15

På dette kursus bliver du introduceret til isklatring i Rjukan i Norge nær Gaustatoppen og ved indgangen til Hardangervidda. Kurset består af introduktion til isklatreudstyr, basale klatre­teknikker, placering af isskruer, isanker, abalakov, rapelling på is samt klatring af en eller flere reblængders ruter med træner. Tidligere klatreerfaring er en fordel, men ikke en nødvendighed. Du kan reservere tid til gratis isøkse-træning på IFIs klatretårn i ugerne op til afgang.

Se mere her: /tilmelding/isklatring/hold

 isklatring.gif

 


Alpin-kursus på OL-hotellet - 5 dage på Kvittfjell, Norge - for alle - 24.-30. januar - uk24

 Turen er næsten udsolgt, men ekstra pladser er nu oprettet!!!

På kurset får du fem fede dage på slalom og/eller telemarkski med workshops og undervisning, der vil rykke dine alpinteknikker et godt stykke i den rigtige retning. Både slalomski og telemarkski kan lejes deroppe med stor rabat gennem USG. Kvitfjell, som blev bygget til vinter-OL i 1994, er både super sejt med verdens stejleste styrtløbsløjpe (meget ”sort”!), men også rart og hyggeligt uden liftkøer, da de har lavet overkapacitet. Kurset er en social fællesrejse, hvor alle har en aften-/morgenmadstjans. Der lægges vægt på sjove udfordringer og det legende element både på pisten, med postbaner, hop-leg, sort-piste-teknik og portkørsel, men også på hotellet, hvor der f.eks. er bordfodbold og sauna.Vinterfjelduge Jotunheimen, Norge - for alle - 31. januar-9. februar - uk25

 I uge 6 tager vi traditionen tro op til Jotunheimen, hvor vi bor i turisthytten Gjendesheim i Jotunheimen National­park.

Kurset omfatter otte dage på fjeldski med fokus på ture og topture, hver dag både for begynderne og de mere øvede. Turene indeholder workshops hver dag med instruktører med emner som langrendsteknik, ski-orientering (kort, kompas, GPS m.v.), bygning af snehule, sneskovandring, skredfarevurdering, isfiskeri, skismøring og filtning. Hver aften efter aftensmaden fortæller trænerne om morgendagens spændende ture og workshops, som man melder sig på, hvis man da ikke vil gå tur selv (hvilket jo også er en mulighed). Turen er en social fælles rejse, hvor alle har en aften-/morgenmad­stjans. Der er typisk godt sauna hygge (rulles sig i sneen!) efter dagens tur, med pejse hygge om aftenen efter lækker 2-rettes menu, måske en pandelampe tur i måneskinnet og altid fest den sidste aften.

 fjeldski.gif

 


Alagna off-pistekursus - øvet/rutineret - uge 10 - uk26
Et skieventyr for dig, der er i god form, frisk på oplevelser og tager dit skiløb seriøst.

Turen går til Alagna i de norditalienske alper, der er et off-piste mekka. Fantastisk by, fantastiske bjerge. Meget, meget aktivt kursus.

Vi skal bo på Casa Smitt, hvor USG har boet gennem mange år. Vi er på ski hele dagen og har ofte noget teori om aftenen fx videoanalyser af dit skiløb.

Se mere info om vores skikurser her: /tilmelding/skikursus/beskrivelse


Holdspisning
Der er godt gang i holdspisningen. 66 hold har allerede taget imod tilbuddet om gratis holdspisning i kantinen på Nørre Allé.
Det er vi rigtig glade for.

Tilbuddet gælder t.o.m. april 2014.

I har mulighed for at spise brunch eller middag. Alle relevante informationer om tilmelding, menu mm finder I på /om-usg/generelt/holdspisning/


USG resultatbørs

Vi mangler stadig at modtage meddelser om resultater, vi kan sætte i vores resultatbørs.

Vi vil meget gerne have hjælp  med at fylde denne børs fremover med gode USG resultater. Det gælder alle USG-idrætter. Det kan både være gode historier fra den almindelige træning og turnerings eller stævne deltagelse. Det kan være alt du synes er værd at nævne. Skriv til redaktøren på kontor@usg.dk 

 Se nogle gode resultater her 

 

img60.gif

USG ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår! - Vi glæder os til at se dig i det nye år!


Sidst redigeret 20-01-2020 11:06:31

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.