Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2012 / Nyhedsbrev okt. 12
Print side

 overskrift_4.jpg

USG nyhedsbrev oktober 2012

Velkommen til Nyhedsbrev nr. 1 i sæsonen 2012/2013. Vi håber at du er kommet rigtigt godt i gang med den nye sæson og er kommet på de hold du gerne ville. I løbet af sæsonen vil du modetage et nyhedsbrev ca. hver anden/tredie måned. Vi anbefaler, at du læser nyhedsbrevene, for det er her du kan se, hvis vi beslutter at oprette nye hold, når vi indkalder til generalforsamling eller talspersonsmøder eller hvis vi gerne vil invitere dig til et spændende USG arrangement.
Du er også velkommen til selv at indsende relevante ting med interesse for resten af USG på kontor@usg.dk

 


 Kan du lide vores nye hjemmeside?

Siden er udviklet på et massivt medlemsønske om nogle forbedringer, både visuelt, informativt, med flere faciliteter. Hjemmesiden blev lidt sent klar i forhold til sæsonstart. Det har givet nogle udfordringer for mange.
Vi har fået mange positive tilkendegivelser og også gode forslag til flere forbedringer end dem, vi selv er kommet i tanke om. 
Vi har mange gode ting i støbeskeen til at gøre hjemmesiden endnu bedre, og vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har forslag.
Send os en mail på kontor@usg.dk


Flere nye hold

Det er et kæmpe puslespil at lægge et sæsonprogram, som omfatter flere hundrede hold og indeholder både ugentlige aktiviteter og ture eller kurser af få dages eller timers varighed. Det er desværre umuligt at gøre alle tilpas, for de fleste, som træner en gang om ugen, vil helst træne mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag indenfor tidsrammen kl. 17-20 og gerne få minutter fra hjemmet. Det kan nu en gang ikke lade sig gøre at placere 250 motionshold indenfor de 12 timer, som er manges foretrukne.
Alligevel kan vi med glæde konstatere, at vi har ramt ganske godt, for det er heldigvis kun få hold, som det har været nødvendigt at lukke på grund af for få deltagere.  Hver gang vi lukker et hold, får vi plads til at åbne et nyt.
Selv om der er nogle få discipliner, hvor det er svært at finde en ledig plads, er der fortsat et rigt varieret tilbud af hold, hvor det fortsat er muligt at få en plads.
Dertil kommer, at vi har åbnet eller er i gang med at åbne tilmelding til flere nye hold.


Boldspil med nye hold i badminton og bordtennis

Kort ind i sæsonen åbnede vi et ekstra basketballhold, som blev udsolgt i løbet af få dage.
Vi har også åbnet et nyt badmintonhold for begynder/letøvet. Holdet træner hver onsdag kl. 15.30-17.00 i OM-Hallen med Jonas Busch som træner. Meld dig til bad09.
I de senere sæsoner har vi udbudt bordtennis, som desværre manglede en træner i store dele af sidste sæson. Vi har netop indgået aftale med én af vore dygtige tennistrænere, Emil Hovad, som også mestrer det hurtige spil på bordet. Hvis du melder dig til bot01, som er for alle, kan du enten få indblik eller forbedre dine færdigheder i dette populære spil på holdet, som træner onsdag kl. 16.00-17.20 i Gym Nord.
Inden sæsonstart fik vi forespørgsler om at oprette begynderhold i indendørs fodbold for både kvinder og mænd. Vi åbnede hold i begge kategorier med Sven Sillasen, der har undervist USGere i fodbold i flere sæsoner, som træner. Der er fortsat pladser på de to hold, som har koderne if01K for kvinder og if04M for mænd.


Mysterium i dans

Der er ikke blevet oprettet nye dansehold siden sæsonstart.
De fleste kender sikkert udtrykket Østens Mysterier. Vi er rendt ind i et mysterium af den slags. I årevis har orientalsk dans været enormt populært i USG og vi åbnede ét bollywood-hold og fire hold i orientalsk dans i sikker forvisning om, at pladserne ville forsvinde som dug for solen.
Selv om vi har måttet lukke tre af holdene, er der fortsat god plads på både dan13,bollywood, og dan14,orientalsk dans.

orientalsk-dans.gif


Husk nyt hold i circuit training og kurser i meditation og yoga

Der er run på de fleste af vore hold i circuit training og krydsfit. Derfor har vi åbnet et ekstra hold for alle i circuit training. Holdet hedder hig11 og træner hver mandag kl. 20.00-21.00 i KF9-Hallen med Astrid Duus Mikkelsen som træner. Første træningsdag er 22. oktober.
Sæsonen igennem tilbyder vi meditationskurser, som hver især afvikles over tre lørdage. I den kommende tid starter low04 27. oktober, mens low05 starter 24. november. Det er vores erfarne yogatrænere Arenze Fischer og Anni Weinreich, som hver især underviser i nævnte rækkefølge på de to kurser.
Allerede 20. og 21. oktober afholder Anni Weinreich en yogaweekend, hvor du over i alt otte timer kan få et fantastisk indblik i yogaens verden. Meld dig til yo11.


Gymnastik og kampsport

Bønderne er kommet til Byen i form af et spring rytme gymnastikhold for mænd. Holdet hedder gym03 og træner hver mandag kl. 20.00-22.00 i KF9-Hallen med vekslende trænere.

Vores exercisehold i boksning, kampsport, karate og kickboxing samt MMA-holdet har desværre alle fået en tumultarisk start på sæsonen. I fjor blev holdene flyttet flere gange, fordi det oprindelige og mangeårige træningssted, Spejlsalen i Hillerødgadehallen, var blevet voldsomt skadet under skybruddet i juli i fjor.

USG fik lokalet tildelt til denne sæson uden at få oplyst, at arbejdet med renoveringen hverken var helt eller halvt færdigt. Derfor er vi igen i år blevet kastet ud i en jagt på velegnede lokaler, og det er lykkedes at finde nogle både brugbare og permanente løsninger for sæsoner.

kam01 og kam07 er slået sammen og har kickboxingexercise hver torsdag kl. 20.00-21.45 på Skolen på Islands Brygge, hvor også kam05, karatexercise, slår sine folder torsdag kl. 20.00-21.30.
Kampsportsexercise, kam04, træner kl. 16.00-18.00 i Gym. Nord, som også lægger gulv til Mixed Martial Arts, kam10, tirsdag kl. 20.00-22.00.

Vi vil gerne her udtrykke vores glæde og taknemmelig over, at både trænerne Jørn L. Larsen, Nikolaj Kirkby og Reza Sauerberg samt deres holddeltagere har vist en enestående tålmodighed og trofasthed overfor hinanden, holdene og USG.


Flere svømmehold

Der har altid været stor rift om svømmeholdene i USG, og sådan er det også i år. Vi har åbnet to nye hold for dem, der har erfaring i vandet. sv43 for letøvet/øvet træner fredag kl. 18.00-19.00 i IFIs svømmehal. Ebbe Rasmussen og Lasse Bay Nielsen træner holdet og deler de fremmødte ind, så der er et godt flow i svømningen i alle baner. sv44 er et nyt letøvet hold, som træner hver torsdag kl. 20.00-20.50 i Bellahøj Svømmestadion under ledelse af Kristian Erlendsson.

Til nytår starter træningen på vandskrækhold sv02, som træner mandag kl. 20.00-21.00 i IFIs svømmehal, og på sv04, der er et begynderhold i Østerbro Svømmehal med træning onsdag kl. 20.30-21.30.

Tilmeldingen til disse to hold, der har været annonceret siden programmet blev offentliggjort, er nu startet.


Vinterens skiture

Traditionen tro udbyder USG skiture i vintermånederne, og der plejer at være rift om pladserne. Der er tre gengangere og en nyhed på programmet i denne sæson.

Nyheden består i en 4 dages tur allerede i november til Zölden i Østrig, hvor der bl.a. afvikles studentermesterskaber. Der er afrejse fra København 12. november på turen, der har kode uk14. Tilmeldingsfristen til denne tur er forlænget til 8. november.
I begyndelsen af det nye år går to ture til Norge. Først uk15, der 22. januar tager fire dage på Kvittfjell, og derefter den faste uge 6-tur til Jotunheimen, hvor deltagerne rejser ud 1. februar på uk16. De første uforpligtende informationsmøder om Norgesturene afholdes tirsdag 23. oktober i USGs Fællesrum på Nørre Allé. Der er tilmeldingsfrist 9. januar.

Fjeldskikursus-uge-6-7-08-0.gif

USGs ældste skitur er den legendariske off-piste tur til Alagna i Italien, der tager sin begyndelse 1. marts og er kodet uk17. Der er uforpligtende informationsmøde torsdag 6. december og fristen for tilmelding udløber 23. januar.


Klatreture i det nye år

Vi minder også om isklatreturen til Rjukan i Norge, som afholdes 7.-10. marts, samt klippeklatringskurset på Soffabacken i Sverige, der bliver dejlig forårstur i Store Bededagene 26-27. april. Kurserne har kode henholdsvis uk09 og uk10.


Holdskifte

Måske får du i løbet af sæsonen et nyt skema, der gør det vanskeligt at træne på det hold, du er tilmeldt. Du skal derfor være opmærksom på, at du altid kan skifte til et andet hold med ledige pladser. Der reguleres for eventuel forskel i deltagergebyret og opkræves 50 kr. i ekspeditionsgebyr.
www.usg.dk kan du også læse om reglerne for afmelding, f.eks. i forbindelse med et studieophold i provinsen eller i udlandet.


blade.gifEfterårsferien står for  ren

I uge 42 (15.-21. oktober) er der efterårsferie, hvilket medfører en række aflysninger. I skrivende stund har
USG information om følgende aflysninger:
Mandag: dan01, dan05, dan13, dan17, dan18, dan22, dan23, dan26, dan32, hig02,if01K, kam06,  low09, yo01, yo02.
Tirsdag: dan07, gym02, hig01, kaj15, kaj19, kam02, kam09, kla02, kla05, low10, yo05, yo08, yo09.
Onsdag: bad02, bad07, bad09, bas03, bas05, dan09, dan10, dan30, dan40, din06, if04M, kaj04,kam03, low11, low13,
low15, sv04, sv36, sv37, yo06,
yo07, yo10.
Torsdag: dan03, dan08, dan14, dan20, dan21, dan28, dan29, dan39, han01, han02, hig09, kam01, kam05, kam07, low14,
sv20, yo03.
Fredag: dan09, dan10, dan48, gym02.
Lørdag: Ingen aflysninger.
Søndag: kam03.

Holdspisning

Igen i denne sæson kan vi tilbyde alle vore hold en gratis holdspisning i kantinen på Nørre Allé 53, 1. sal. Menuplanen frem til jul er netop lagt på USGs hjemmeside og bestillinger triller lystigt ind.
Der plejer at være rift om pladserne i sidste halvdel af november og i december, så det er en god idé, hvis du og dit hold i god tid finder en dato for jeres fælles spisning og sørger for at reservere bord.  Modsat er det kun få dage, hvor der er fuldt hus, så vi skal nok finde plads alle i løbet af sæsonen.

Al henvendelse vedrørende holdspisningerne skal ske til kontor@usg.dk.


Talspersonsmøde

Alle de hold, der ikke hører under en afdeling, kaldes motionshold, og hører under UMI, som er en forkortelse for USGs Motions Idræt. Motionsholdene har for de flestes vedkommende i sæsonens første uger udpeget hver sin talsperson, som er bindeled mellem holdet og træneren og holdet og USG.

I hver sæson afholdes to talspersonsmøder og det første finder sted torsdag 25. oktober kl. 18.30 i det store auditorium, Nørre Allé 53. Her diskuteres bl.a. emner af fælles interesse og kandidater, der er interesseret i at opstille til valg til UMI og USGs hovedbestyrelse, kan også melde sig.

Alle deltagere på et motionshold i USG har mulighed for at deltage i mødet og kan også stille forslag til behandling. Forslag skal sendes til kontor@usg.dk senest 15. oktober.
Sørg for at dit forslag, inden mødet, er drøftet på holdet og at din talsperson er godt klædt på til at begrunde forslaget.


Afdelingsmøder

I idrætterne adventure, amerikansk fodbold, basketball, fridykning, futsal, kajak, klatring, ski, synkronsvømning og volleyball er der dannet afdelinger, der har indflydelse på bl.a. sæsonplanlægningen i USG og er medlemmer af DGI eller DAI.
Afdelingerne skal ifølge deres love/regler afholde årsmøde inden udgangen af oktober, så der er travlhed på denne front i øjeblikket.

Der er fastlagt møder, som alle afholdes i USGs Fællesrum, i klatring 11. oktober kl. 19.00, i adventure 22. oktober kl. 17.30, i futsal 24. oktober kl. 17.45, i basket 31. kl. 17.00 og i kajak 31. oktober kl. 19.00.


USGs generalforsamling

Onsdag 21. november kl. 19.00 afholdes USGs ordinære generalforsamling i det store auditorium, Nørre Allé 53. På dagsordenen er bl.a. formandens beretning, fremlæggelse af årsrapporten, behandling af eventuelle forslag fra medlemmerne samt valg af bestyrelsesmedlemmer til Hovedbestyrelsen og UMIs bestyrelse.
Du kan læse USGs vetægter her.

Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være USGs kontor i hænde senest onsdag 31. oktober.


Bestil plads til jeres julearrangement

Mange hold, afdelinger eller klubber vil gerne fejre julens komme med en fest eller et andet hyggeligt arrangement i USGs Fællesrum og Pejsestuen.
Flere har allerede bestilt plads, så det er en god idé at sende en mail hurtigt til kontor@usg.dk, hvis dit hold også har planer om et arrangement.

julemand.jpg


Adgang til lokalerne på Nørre Allé

Dørene til Institut for Idræts træningslokaler på Nørre Allé 51-57 er nu aflåst, og der er derfor brug for et adgangskort for at komme ind til træning. Hvis du ikke har et adgangskort, kan du få udleveret ét på USGs kontor i åbningstiden. Hvis du har et studiekort fra KU, kan du skrive nummeret ind i din profil på USGs hjemmeside, og derefter sende en mail til kontor@usg.dk med anmodning om at få kortet aktiveret.  Anfør venligt både medlemsnummer og kortnummer i mailen.

front.gif


Venteliste

Omkring 1. november lukkes ventelisterne for denne sæson. Hvis der herefter dukker ledige pladser op på hold, der har været fyldte, afsættes de efter først-til-mølle princippet.


Opdater din profil med mobilnummer mm

Du bedes venligst sørge for, at dine personlige oplysninger i din profil på www.usg.dk altid er korrekte. Det er ikke mindst vigtigt, at dit mobilnummer er anført, da vi så vidt muligt sender sms ud med sene aflysninger. Har vi ikke dit mobilnummer, får du ikke besked.


Jule- og nytårslukning

Sidste træningsdag i 2012 er fredag 21. december og alle aktiviteter er aflyst til og med 1. januar. På folkeskolerne starter træningen dog først mandag 7. januar.
I lokalerne på Rådmandsmarken starter træningen 4. februar.


USG havkajakafdeling arrangerer Danmarksmesterskab

Den kun 5 år gamle afdeling sprang ud på det dybe vand og stod den 1.- 2. september for et stort stævne i Københavns Havn, med 2 gamle discipliner, teknikbane og kajakrul, samt 2 nye: Havkajakskydning(vi manglede blot sælerne!) og havkajakorientering, som er opfundet af USG naturvejleder,Christian Engkilde, i tæt samarbejde med USG adventurerace træner, Lars Bukkehave.

DM_Kajak_2012-1934.gif

Stævnet klappede og USG opnåede flotte placeringer:
Bronze på herresiden, men overraskende nok også med sølv på kvindesiden i Havkajak teknik konkurrencen. I søndagens konkurrencer , opnåede USG sølv og bronze hos kvinderne i kajakorientering samt endelig en kvindelig bronze medalje i kajakrul. Du kan læse mere i her


Sidst redigeret 20-01-2020 11:07:02

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.