Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2012 / Nyhedsbrev nov. 12
Print side

Nyhedsbrev november 2012

overskrift_4.jpg

 

 

November 2012

USG er en forening, hvor du ikke blot kan dyrke idræt. Du kan også deltage i den demokratiske proces og få indflydelse på den udvikling, som kan forbedre USG både nu og i fremtiden. 21. november afholdes USGs ordinære generalforsamling, som du kan læse mere om i dette nyhedsbrev, der også fortæller om et spændende foredrag, som enhver idrætsudøver vil få udbytte af at høre.
Derudover er der nyt om hold og gode praktiske informationer.


Foredrag om styrketræning
Tirsdag 13. november kl. 19.00-20.45 inviterer USGs motionsafdeling til foredrag om styrketræning i relation til motionsidræt, hvor du får vejledning i styrketræning som motionsidræt eller som supplerende og skadesforebyggende tiltag i andre idrætsgrene.
Det et cand.scient. i human fysiologi Anders Kilen, som også er kendt som svømmetræner i USG, der er foredragsholder.
Foredraget holdes i det store auditorium, Nørre Allé 53. Alle medlemmer af USG er velkomne. Tilmelding skal ske senest mandag 12. november på holdkode for01 og deltagergebyret er blot 30 kr.

 vaegt.gif


USGs generalforsamling
USGs ordinære generalforsamling afholdes onsdag 21. november kl. 19.00 i det store auditorium, Nørre Allé 53. På dagsordenen er bl.a. formandens beretning, fremlæggelse af årsrapporten, behandling af eventuelle forslag fra medlemmerne samt valg af bestyrelsesmedlemmer til Hovedbestyrelsen og UMIs bestyrelse. Her kan du læse dagsordenen, som den er formuleret i USGs vedtægter.
Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal sendes til kontor@usg.dk senest onsdag 7. november.

Alle USGs medlemmer er velkomne til at deltage i generalforsamlingen. Af praktiske hensyn beder vi om tilmelding på kontor@usg.dk senest tirsdag 20. november.


Afdelingerne i USG rykker
UMI, der er forkortelsen for USGs Motions Idrætsafdeling, er den rigtigt store afdeling i USG. Derudover er der afdelinger i ti idrætsgrene. Afdelingerne har for første gang i år mulighed for at indvælge repræsentanter i USGs hovedbestyrelse ved generalforsamlingen 21. november.

Læs mere om afdelingerne her. 


  Hjælp os med at udbrede kendskabet til USG
For nylig var der talspersonsmøde i USG. Referatet er snart klar til udsendelse og vil kunne læses på hjemmesiden.

Flere gav udtryk for, at de ikke kendte til USGs eksistens, da de begyndte at studere, og flere havde først hørt om USG, da de var i gang med deres andet studieår. Dette er ikke nyt for USG, men naturligvis en situation, som vi meget gerne vil ændre på.
USG er repræsenteret på flere studiestartsmesser og ved lignende arrangementer, men vi vil gerne ud mange flere steder og gøre helt nye studerende opmærksom på vores mange gode tilbud.
Det kan du hjælpe os med ved enten at bede de personer på dit studie, som har ansvar for studiestartsmesser, rusintroduktionsforløb, karrieredage for gymnasieelever osv om at kontakte os på kontor@usg.dk eller ved at sende kontaktoplysninger til os, så vi kan selv kan skabe kontakten.


På ski i næste uge?
Hvis du tager en rask beslutning, kan du allerede om få dage komme af sted på en skitur til Zölden i Østrig.
Meld dig til USGs nye fire dages skikursus med forskellige workshops, hvor du kan lære/blive bedre til store skærende sving, kortsving, kantning og hvor du kan prøve portkørsel, freestyle, pukler og off piste. På kurset afholdes et uformelt studentermesterskab i alpin skikørsel. Kurset vil også have deltagere fra de andre universitetsbyer, med masser af skihygge og socialt samvær. Du får mulighed for gratis test af mere end 300 par ski.

Der er afrejse fra København 11. november på turen, der har kode uk14. Tilmeldingsfristen til udløber på torsdag 8. november.

 ski_2.gif


Tennis på bord og med skum
Vi har oprettet to nye hold med relation til tennis.
bot01 er et bordtennishold for alle. Holdet skal træne hver onsdag kl. 16.00-17.20 med første gang 7. november i Gym Nord på Nørre Allé.
Som noget nyt tilbyder USG skumtennis på et hold (ten01), der starter fredag 23. november og træner hver fredag kl. 08.00-09.00 i OM-Hallen. Rasmus Jacobsen sætter deltagerne i gang med træningen, opsætning af baner m.m. de første tre gange. Efter nytår og indtil sæsonslut dukker Rasmus op yderligere et par gange for at give jer træningsinput m.m.


Indendørs fodbold
Der er mange ledige pladser på begynderholdene i fodbold.
Kvindeholdet, if01k, har været tæt på lukning, men åbnes nu også for letøvede spillere. Holdet træner tirsdag kl. 15.30-17.00 i OM-Hallen. Hvis du vil være med på holdet, skal du skynde dig at tilmelde dig, for der tages endelig beslutning om holdets fremtid allerede på mandag 5. november kl. 12.00.

fb.gif

Der er også ledige pladser på begynderholdet for mænd, som træner onsdag kl. 16.30-18.00 i Idrætshallen. Dette hold, der har kode if04M, er dog ikke truet af lukning.


Lær at meditere - både før og efter jul
Sæsonen igennem er der en række meditationskurser, som hver i sær løber over tre lørdage i Dansesalen på Nørre Allé. Det næste kursus begynder 24. november med Arenze Fischer som underviser og har kode low05.
Efter årsskiftet følger yderligere tre kurser med start henholdsvis 12. januar, 9. februar og 9. marts.

yoga.gif


De traditionelle skiture
Der plejer at være rift om USGs skiture efter nytår.
De to første går til Norge. Først uk15, der 22. januar tager fire dage på Kvittfjell, og derefter den faste uge 6-tur til Jotunheimen, hvor deltagerne rejser ud 1. februar på uk16. Der er tilmeldingsfrist 9. januar til begge ture.
Der er afrejse 1. marts til USGs berømte off-piste tur til Alagna i Italien. Et uforpligtende informationsmøde afholdes torsdag 6. december og fristen for tilmelding udløber 23. januar. Off-piste turen har kode uk17.

ski.gif


Ventelisterne lukkes i næste uge
På mandag 5. november udbyder vi for sidste gang i denne sæson eventuelle ledige pladser til dem, der står på venteliste. Hvis der herefter dukker ledige pladser op på hold, der har været fyldte, afsættes de efter først-til-mølle princippet.


Holdspisning
Der er god gang i reservationerne til holdenes gratis fællesspisning i kantinen på Nørre Allé 53, 1. sal.
Indtil nu har vi kun måttet melde alt optaget en enkelt dag, som er på fredag 9. november.
Det er en god idé at reservere plads i god tid.
I finder alle relevante oplysninger om holdspisningen under Medlemsfordele på forsiden af www.usg.dk, hvorfra der også er adgang til menuplanen frem til jul.
Al henvendelse vedrørende holdspisningerne skal ske til kontor@usg.dk.


Der er også julegaveidéer i USG
Hvis du står og mangler en julegave til den sportsinteresserede, kan der være hjælp at hente i USG.
Vi tilbyder alt fra pladser på vore motionshold eller ture og kurser til rekvisitter som aerobicelastikker, badmintonbolde, flexabånd, knæbeskyttere, yogamåtter, badehætter, svømmebriller og næseklemmer.
Vi har lige fået en sending af flotte lilla t-shirts hjem.
Endelig vil vi anbefale den populære dvd med Kit Kruses træningsprogrammer. Den er nu nedsat til 75 kr. og kan ligeledes købes på USGs kontor.
Du kan læse mere om USGs tilbud og finde priser på hjemmesiden. Klik på billedet.

julepakker.gif


Husk de nye hold efter nytår
Til nytår starter svømmetræningen på vandskrækholdet sv02, som træner mandag kl. 20.00-21.00 i IFIs svømmehal, og på sv04, der er et begynderhold i Østerbro Svømmehal med træning onsdag kl. 20.30-21.30.

svømmehal.gif

Derudover starter yo04 morgenyogaholdet, der træner torsdag fra 7-8 i Dansesalen på IfI fra 17. januar.


Kan du lide vores nye hjemmeside?
USGs nye hjemmeside har gjort mange glade, men har også givet anledning til gode forslag til flere forbedringer. Hvis du har gode idéer, glæder vi os til at høre fra dig.
Hvis du synes om hjemmesiden, vil vi opfordre dig til at like den på Facebook.


Jule- og nytårslukning
Sidste træningsdag i 2012 er fredag 21. december og alle aktiviteter er aflyst til og med 1. januar. På folkeskolerne starter træningen dog først mandag 7. januar.
I lokalerne på Rådmandsmarken starter træningen 4. februar.


Opdater din profil med mobilnummer mm
Du bedes venligst sørge for, at dine personlige oplysninger i din profil på www.usg.dk altid er korrekte. Det er ikke mindst vigtigt, at dit mobilnummer er anført, da vi så vidt muligt sender sms ud med sene aflysninger. Har vi ikke dit mobilnummer, får du ikke besked.


 

 

 


Sidst redigeret 20-01-2020 11:07:02

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.