Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Amerikansk Fodbold afdelingen
Print side

USG COUGARS

Træningen i Cougars fokuserer på at have det sjovt i forsøget på at vinde fodboldkampe. Vi spiller i den næstbedste seniorrække under Dansk Amerikansk Fodbold Forbund.

For nye spillere lægges vægten på "the fundamentals", dvs. kaste bolden, gribe bolden, løbe ruter, blokere under kaste- og løbespil, tackle og dække op som det er relevant for din position. Alle positioner kan prøves, men trænerne fastlægger din endelige position, da højde, drøjde og mentalitet spiller en stor rolle for mange af positionerne.

Bemærk at mennesker af alle størrelser kan spille amerikansk fodbold, da spillernes opgaver under kamp og træning varierer meget alt efter position. Vi lægger vægt på at introducere alle til de forskellige strategier både på offensiven og defensiven, så du hurtigt kan indgå som en del af holdet, også i kamp.

Amerikansk-fodbold.gif

Hvert år kommer et antal etablerede spillere fra ind- og udland med erfaringer fra andre klubber. Disse erfaringer værdsættes naturligvis efter fortjeneste og pt. er to af tre kaptajner på holdet førsteårsspillere i Cougars.

Amerikansk fodbold i USG er for både kvinder og mænd. Holdet omtales til daglig efter amerikansk forbillede som Cougars.

OBS: Der stilles hjelm og skulderbeskyttelse til rådighed.

Yderligere infohttps://www.usg.dk/tilmelding/amerikanskfodbold/beskrivelse

Bemærk:

Cougars bruger http://ccougars.forumotion.net/ som forum for playbooks, koordinering mv. (der gives kun adgang til medlemmer)

Kontakt: bestyrelse@cougars.dk 

 

Sidst redigeret 15-01-2015 15:56:35

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til USG.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.