Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
loeb.gif

Tilmelding til hovedsæson 2014/15 Torsdag den 21. august: Fra kl. 12.00 for alle studerende! Kun på usg.dk Fredag den 29. august: For alle både på www.usg.dk og på USG kontoret, Nørre Allé 53, kl. 12-18.

Gå til næste karruselbilled

usg.gif

VELKOMMEN TIL USG - USG er en idrætsforening fortrinsvis for studerende i Københavnsområdet. Vi har et bredt udvalg af sportsgrene, i alt fra kajak, fridykning, skiture og løb til ballet, svømning, burlesque og styrketræning.

Gå til næste karruselbilled

Havsvoem

Skal du med ud at svømme i havet? Der er stadig plads på havsvømmeholdene som fortsætter i august. Klik her og læs mere.

Gå til næste karruselbilled

svommehal_2013.gif

Der er stadig en del augusthold, som du kan tilmelde dig og der er også nedsatte priser på nogle af de hold, der rækker ind i august. Tilmeldingen til disse hold kan ske online til og med onsdag den 6. august, derefter skal tilmeldingen foregå på USG kontoret, Nørre Allé 53 kl. 12 -16

Gå til næste karruselbilled

front_2013.gif

USG kontoret har åbent fra kl. 12 -16 i fra mandag den 4. august til og med fredag den 22. august Fra mandag den 25 august til og med torsdag den 28. august er kontoret lukket. Fredag den 29. august åbner kontoret for tilmelding for alle kl. 12 -18

Gå til næste karruselbilled


Ændringer idagI dag træner:

12 hold

237 deltagere

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til USG.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.