Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Front

Tilmelding til hovedsæson 2014/15 starter: Torsdag den 14. august: Kun studerende, der var medlem i sæson 13/14 Torsdag den 21. august: For alle studerende Kun på www.usg.dk Fredag den 29. august: For alle både på www.usg.dk og på USG kontoret, Nørre allé 53, kl. 12 -18

Gå til næste karruselbilled

usg.gif

VELKOMMEN TIL USG - USG er en idrætsforening fortrinsvis for studerende i Københavnsområdet. Vi har et bredt udvalg af sportsgrene, i alt fra kajak, fridykning, skiture og løb til ballet, svømning, burlesque og styrketræning.

Gå til næste karruselbilled

Havsvoem

Skal du med ud at svømme i havet? Der er stadig plads på havsvømmeholdene som fortsætter i august. Klik her og læs mere.

Gå til næste karruselbilled

svommehal_2013.gif

Der er stadig en del augusthold, som du kan tilmelde dig og der er også nedsatte priser på nogle af de hold, der rækker ind i august. Tilmeldingen til disse hold kan ske online til og med onsdag den 6. august, derefter skal tilmeldingen foregå på USG kontoret, Nørre Allé 53 kl. 12 -18 (fre. kl. 12 -16)

Gå til næste karruselbilled

svommehal_2013.gif

Sommersæsonen er ved at være forbi, men du kan stadigvæk tilmelde dig august-hold. Hold for hovedsæson 14/15 er blevet lagt ud under sportsgrenene, så tag et kig og se om der er noget der fænger dig.

Gå til næste karruselbilled


Ændringer idagI dag træner:

10 hold

202 deltagere

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til USG.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.